Referenties

Home / Referenties
Wij van Regioboeket.nl willen ook dit jaar weer graag meedoen met de leuke actie voor Secretaressedag via Businessbookers.nl. Dit omdat wij voorgaande jaren veel positieve reacties hebben ontvangen van de deelnemende secretaresses. Voor ons natuurlijk een belangrijke doelgroep. Wat is er nu leuker om op Secretaressedag de secretaresse te verassen met een bloemetje!

Hans van Egmond – Regioboeket.nl

Zoeken vinden en boeken via het portaal, maar ook via de medewerkers van Businessbookers. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager.  Ze bereiken ook nog eens onze doelgroep de directiesecretaresse. kortom : een prettige samenwerkingspartner.

Lars Beckers – Kontakt der Kontinenten

.page-section-5bccb81254bb2 { padding:10px 0; background-attachment:; background-attachment: scroll\9 !important; background-position:left top; background-repeat:repeat; } .page-section-5bccb81254bb2 .alt-title span { } .page-section-5bccb81254bb2.section-expandable-true:not(.active-toggle):hover .mk-section-color-mask { opacity:0.2 !important; } .page-section-5bccb81254bb2 .expandable-section-trigger i { opacity:1; top:0 !important; }