Aanbieding

Wilt u mee doen met de Secretaresseweek actie?

Wij vragen u dan om 5 prijzen weg te geven. Voor iedere dag 1 gedurende de Secretaresseweek. U betaalt voor uw deelname dan slechts € 250,-.

Wat krijgt u dan van ons?

3 Weken lang communiceren wij dagelijks de Secretaresseweek actie en kunt u als sponsor in beeld zijn bij uw doelgroep die we bereiken via:

– Bannering op Directiesecretaresse.nl en PA.NL (1,5 duizend bezoekers per dag)
– 3 Banners op onze 3 secretaresse LinkedIN groepen  (ruim 12 duizend leden)
– 2x Aangepaste Facebook covers (6 duizend leden)
– Dagelijkse blog op Directiesecretaresse.nl en PA.NL die we ook verspreiden op de 3 LinkedIN groepen, 2 Facebook accounts en ons Secretaresse Twitter account.
– Wekelijkse nieuwsbrief (5 duizend lezers)

 U kunt hier dus als sponser van mee profiteren voor slechts € 250,-.

Wilt u nog iets extra’s toevoegen?

Geef dan een extra prijs weg voor de PA van het Jaar verkiezing.

U krijgt van ons dan de mogelijkheid om gedurende deze 3 weken een eigen artikel te plaatsen op Directiesecretaresse.nl die we dan ook doorplaatsen naar onze Facebook pagina. U betaalt dan voor het hele pakket € 500,-.

Dit is toch een TOP Pakket met erg veel hoogwaardige exposure en dat midden in uw doelgroep! Zet uw doelgroep centraal ! Lees dit artikel van vandaag

U kunt instappen tot en met 15 april a.s. Dan gaat onze actie van start.
Deelnemen? Bel: 0316-581911 of bestel via het formulier of mailsales@businessbookers.nl

Aanvraagformulier
Bedrijfsnaam
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Website
E-mailadres
Telefoonnummer
Pakket
 
.page-section-5bccbcfb837e6 { padding:10px 0; background-attachment:; background-attachment: scroll\9 !important; background-position:left top; background-repeat:repeat; } .page-section-5bccbcfb837e6 .alt-title span { } .page-section-5bccbcfb837e6.section-expandable-true:not(.active-toggle):hover .mk-section-color-mask { opacity:0.2 !important; } .page-section-5bccbcfb837e6 .expandable-section-trigger i { opacity:1; top:0 !important; }